Cursus ‘Boost je werkplezier’ in Bibliotheek Langedijk

Zorg
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

ZUID-SCHARWOUDE - De bibliotheek Kennemerwaard organiseert diverse workshops en lezingen die met een gezonde leefstijl te maken hebben. Hiervoor is het Health Podium opgezet. 7 en 21 maart kun je de mini-cursus Boost je werkplezier volgen.

Werkplezier is ook een onderdeel van een gezonde leefstijl. Tenslotte bestaat een groot deel van onze week uit werk. Of dit betaald werk, vrijwilligerswerk of mantelzorg is, maakt voor deze workshop niet uit. Hoe fijn is het dan dat je er lol in hebt en dat je zin hebt om aan het werk te gaan.

Ben je op zoek naar manieren om jouw werkplezier te vergroten en daarmee jouw energie, fitheid en productiviteit te bevorderen? Dan is deze cursus precies wat je nodig hebt! Werkplezier is een essentieel onderdeel voor een gezonde en gelukkige werkomgeving. Het gaat niet alleen om het genieten van je werk, maar het heeft ook bewezen voordelen voor je algehele welzijn.

In deze workshops wordt er gekeken naar de energiebalans en geleerd dat er 4 gebieden zijn waarop je jouw werkplezier kunt vergroten. Dit kan stap voor stap leiden tot een mooi resultaat. 

7 en 21 maart van 19.30 tot 21.00 uur in Bibliotheek Langedijk, Bosgroet 4 te Zuid-Scharwoude.

Opgeven kan via: https://kennemerwaard.op-shop.nl/ingang/agenda/17898/boost-je-werkplezier-een-korte-cursus-in-2-bijeenkomsten/07-03-2024