Jeugdvoorstelling “Sneeuwwitje” in Het Postkantoor in Bovenkarspel

Cultuur
Kom verkleed en win een leuke prijs.
Kom verkleed en win een leuke prijs. (Foto: Pexels)

STEDE BROEC - Deze herfstvakantie kun je genieten van een betoverende musical, en wel op vrijdag 27 oktober in Het Postkantoor. De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf vier jaar.

DLZ-Theaterproducties brengt dit seizoen haar eigen interpretatie van het bekende sprookje “Sneeuwwitje” tot leven. Vergeet niet om in je favoriete kostuum te verschijnen, want er valt een schitterende prijs te winnen. Het verhaal draait om Sneeuwwitje, die in een majestueus kasteel woont bij haar tante, koningin Adora. Elke dag raadpleegt de koningin haar betoverde spiegel om te ontdekken wie de mooiste van het land is. Wanneer de spiegel op een dag de naam van Sneeuwwitje noemt, wordt koningin Adora razend. Sneeuwwitje slaat op de vlucht en belandt bij het huisje van de dwergen Stoffel en Mick. Ze tovert het huis om tot een oase van orde, bakt verrukkelijke appeltaarten en danst vrolijk rond. Maar dan ontdekt de koningin waar Sneeuwwitje is... Adora vermomt zich als een oud vrouwtje en brengt een betoverde appel naar het dwergenhuisje. Sneeuwwitje neemt een hap van de appel en valt in een diepe slaap. Alleen de kus van ware liefde kan haar nu nog redden.

DLZ-Theaterproducties verzorgt musicals voor basisscholen en gezinnen in West-Friesland, met speciale aandacht voor gezinnen met beperkte financiële middelen. Westfriese jongeren met een passie voor musicals spelen niet alleen de hoofdrol, maar dragen ook zorg voor kostuums, regie, decor en grime. Dit doen ze volledig op vrijwillige basis. Het voornaamste doel van DLZ is om kinderen te laten kennismaken met de magie van musicals en te laten ervaren hoe leuk en grappig musicals kunnen zijn! Elk jaar brengt DLZ, in samenwerking met Van Hoorne Entertainment, een geliefd sprookje tot leven in het Jongerencentrum Inventas in Grootebroek.

De voorstelling wordt gegeven op vrijdagmiddag 27 oktober om 13.00 uur in Het Postkantoor in Bovenkarspel. De toegangsprijs is 5,00 euro.

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda