Verhuisdier van de week

Mailo wil graag zijn energie kwijt

Algemeen
Mailo is een lieve, speelse pup.
Mailo is een lieve, speelse pup. (Foto: aangeleverd)

EDAM - Dit is Mailo, een (nog) ongecastreerd reutje (kruising) van bijna 7 maanden oud. Mailo is 2 maanden geleden vanuit Griekenland naar Nederland gekomen, om hier een gelukkig en veilig leven te kunnen gaan leiden. Het is een ontzettende lieve pluizige en speelse pup, die dol is op knuffelen. Hij is een echte allemansvriend, luistert goed, maar moet uiteraard ook nog veel leren.

Gezocht wordt een baasje/gezin (met eventueel iets oudere kinderen), die er regelmatig op uit wil gaan met Mailo. Een tuin is ook gewenst, zodat hij thuis ook buiten kan spelen. Verder kan Mailo al probleemloos een paar uurtjes alleen thuis zijn en slaapt hij de nachten goed door.

Het is een gezonde jonge hond, die gechipt is, zijn vaccinaties heeft gehad en beschikt over een eigen Europees paspoort.Mailo kan in zijn enthousiasme soms wat onbehouwen zijn. Dit blijkt geen goede combinatie te zijn met het jonge kind in het gezin (Mailo is soms te wild in zijn spel). Om deze reden wordt er uitgekeken naar een nieuw liefdevol thuis voor hem. Wie heeft er een warm mandje klaarstaan voor deze ontzettende lieve en vrolijke pluizebol?

Ben je benieuwd of Mailo bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda