Verhuisdier van de week

Skunkie wil graag tot rust komen

Algemeen
Skunkie: lief en aanhankelijk.
Skunkie: lief en aanhankelijk. (Foto: aangeleverd)

Dit is Skunkie, een gesteriliseerd Europees korthaar dametje van 5 jaar oud. Skunkie is een ontzettende lieve en aanhankelijke poes, die erg graag geaaid en geknuffeld wordt. Ze is een echte allemansvriend en kan het met mensen (ook kinderen) en andere katten goed vinden. Skunkie is altijd een flinke dame geweest en krijgt daarom dieetvoer.

We zijn op zoek naar een fijn thuis voor haar, waar ze de ruimte heeft en waar ze alle liefde en aandacht krijgt die ze verdient.  Het zou fantastisch zijn als Skunkie op haar nieuwe plek ook de mogelijkheid heeft om lekker naar buiten te kunnen gaan. Skunkie is gechipt, gevaccineerd en heeft een Europees paspoort.

Helaas gaat het niet zo goed met Skunkie sinds de vriend van haar baasje (die niet zo dol is op katten) bij haar is ingetrokken. Skunkie heeft er zichtbaar last van en plast sindsdien in huis en wast zichzelf overmatig (medische oorzaak is uitgesloten bij de dierenarts). De verwachting is dat dit gedrag overgaat wanneer Skunkie weer tot rust komt op een fijne en liefdevolle plek.

Wie heeft er plek in huis en hart voor dit ontzettende lieve en aanhankelijke dametje?

Ben je benieuwd of Skunkie bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan  op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.