Verhuisdier van de week

Nala zoekt een beetje rust

Algemeen
Nala komt graag bij je op schoot zitten
Nala komt graag bij je op schoot zitten (Foto: aangeleverd)

Dit is Nala, een zwart gesteriliseerd dametje (Europese korthaar) van 2 jaar oud. Er wordt een rustig thuis voor haar gezocht, waar zij het enige huisdier is en waar geen kinderen aanwezig zijn.

Nala is bij haar huidige baasje terechtgekomen omdat haar vorige twee huisjes te druk waren voor haar. Hierdoor ondervond Nala stress en begon ze in huis te plassen. Op haar huidige plek kwam ze tot rust en deed ze haar plasjes weer netjes op de kattenbak. Echter is de zorg voor Nala te intensief voor haar huidige baasje (dame van 81) en wordt er uitgekeken naar een nieuw rustig en liefdevol thuis voor Nala.

Nala is een lief en aanhankelijk dametje, die ook met regelmaat op schoot komt zitten. Wel kan ze soms wat onberekenbaar zijn (en uithalen). Verder is Nala gewend om binnen te leven, maar zou ze een afgesloten tuin/balkon ook wel kunnen waarderen.Nala is verder kerngezond, heeft haar prikjes gehad, is gechipt en heeft een eigen paspoort. Wie kan Nala de rust, zorg en liefde geven die ze zo verdient?

Match?

Ben je benieuwd of Nala bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.