Verhuisdier van de week

Sandy heeft energie voor tien

Algemeen
Sandy heeft structuur nodig.
Sandy heeft structuur nodig. (Foto: aangeleverd)

Dit is Sandy, een kruising Mechelse/Duitse herder, een vrolijke enthousiaste gesteriliseerde teef van 5 jaar oud. Sandy heeft een klein rugzakje, in die zin dat ze niet altijd met andere honden kan en katten zijn niet haar vrienden. Wel is ze dol op mensen. 

Kleine kinderen is ze niet gewend in huis, maar buiten gaat dat altijd goed. Sandy is een hond met energie voor 10; temperament van een Mechelse herder vermomd in een Duitse herder verpakking. Zij heeft duidelijke leiding en structuur nodig en is zeker goed te trainen. 

Sandy kan, vanwege privéomstandigheden, op dit moment niet thuis verzorgd worden en daarom wordt er met spoed een ander thuis voor deze dame gezocht. 

We zoeken naar iemand die voldoende tijd heeft om haar ‘opnieuw’ op te voeden, die haar kan geven wat ze nodig heeft en verdieny. En iemand die ervaring heeft met dit ras of met een herplaatser. Fysiek is ze heel sterk, mankeert nooit iets. Uiteraard is zij volledig geënt en heeft zij een op naam geregistreerde chip.

Ben je benieuwd of Sandy bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.