Open repetities Zang Edam

Algemeen
Doe mee met de open repetities bij Zang Edam.
Doe mee met de open repetities bij Zang Edam. (Foto: Marianne Jonkman)

EDAM - Concertkoor Zang Edam houdt maandagavond 23 en 30 januari twee open repetities voor iedereen die van klassieke muziek houdt.

In het eerste post-coronajaar heeft Zang Edam weer twee succesvolle concerten gegeven. Inmiddels is het koor vol enthousiasme begonnen aan de voorbereidingen voor het volgende concert. 

14 mei staat in de Grote Kerk van Edam een recent, maar nu al populair werk op het programma: The Armed Man – a mass for peace van Karl Jenkins. Hierin worden teksten uit verschillende religieuze en literaire tradities gecombineerd tot een universeel pleidooi voor vrede. Jenkins heeft dit vorm gegeven in een indrukwekkende compositie die is opgebouwd rond delen uit de traditionele katholieke mis.

Project versterking

Zangers uit Edam-Volendam en wijde omgeving worden van harte uitgenodigd om Zang Edam te komen versterken, hetzij alleen voor dit project, hetzij voor langere tijd. Iedere belangstellende kan nu kennis maken met het koor tijdens de twee open repetities van 23 en 30 januari. De repetities zijn van 20.00 tot 22.00 u in De Swaen, Voorhaven 135. 

Opgeven voor een of beide open repetities kan via het mailadres van het secretariaat: evaleeuwenberg@gmail.com. Op de website www.zangedam.nl is meer informatie te vinden.