Dit weekend is er weer De Pauw Wintersportbeurs.
Dit weekend is er weer De Pauw Wintersportbeurs. (Foto: © Fischer Sports GmbH)

Kom naar de Pauw Wintersportbeurs

16 nov, 16:41 Bedrijf in Beeld

REGIO - Na een jaar overgeslagen te hebben, organiseert Pauw Wintersport in het weekend van 20 en 21 november weer de gezelligste wintersportbeurs uit de regio. De beurs stelt ook dit jaar de wintersporter in de gelegenheid om nu alvast in de echte wintersportsfeer te komen. De toegang is geheel gratis!

De Pauw Wintersportbeurs biedt de bezoeker een grote collectie aan outlet- en gebruikte wintersportkleding, ski’s, snowboards, schaatsen, helmen en schoenen etc. die ingebracht worden door particulieren en verschillende leveranciers. Naast de beurs, die op de begane grond wordt gehouden vind je op de eerste verdieping in de wintersportafdeling de nieuwste wintersportmode, -schoenen, –hardware en -accessoires. 

Op de beurs informeert skischool Il Primo u over hun skibaan en de lesprogramma’s. Boek eens een aantal lessen en ervaar, onder deskundige leiding, hoe het is om in Nederland al op de ski’s te staan. 

De particuliere inbreng is ook dit jaar weer een vast onderdeel van de beurs en biedt nog steeds een uitstekende gelegenheid om oude wintersportkleding, ski’s, snowboards, schoenen, schaatsen, helmen en andere wintersportartikelen ter verkoop aan te bieden. Het grote voordeel van deze beurs is dat de particulier aan de verkoop verder niets hoeft te doen. De aanbieder bepaalt in samenspraak met deskundigen de prijs en Pauw Wintersport verzorgt het gehele verkooptraject. Bij de inbreng betaalt u slechts € 1,- per ingebracht artikel en als het artikel verkocht wordt krijgt u, onder aftrek van de 20% beurskosten, de opbrengst contant uitbetaald. Kijk op www.pauwwintersport.nl voor de inbrengtijden, condities en voorwaarden.

Uiteraard gelden in de shops en op de beurs de actuele coronaregels.

Op de wintersportafdeling van Pauw ontvangt u deze twee dagen een aantrekkelijke 10% korting op alle kleding uit de allernieuwste collectie. De openingstijden zijn zaterdag 20 november van 09.00 tot 17.00 uur en zondag 21 november van 12.00 tot 17.00 uur.

Afbeelding
OVNH: TommyTomato Beste Onderneming van 2022 (De Belofte) Algemeen 25 mei, 19:30
Afbeelding
Groep 6 De Springplank wint leesproject Scoor een Boek! Algemeen 25 mei, 12:03
Afbeelding
Edam in het teken van het gratis openluchtfestival Kaaspop Algemeen 24 mei, 15:13
Afbeelding
“Veel ouders zien dat hun kinderen passen in het vernieuwend Agora onderwijs” Algemeen 24 mei, 14:59
Afbeelding
Concert Zang Edam Algemeen 23 mei, 11:37
Afbeelding
Expositie Gerben Streefkerk Grote Kerk Oosthuizen Algemeen 23 mei, 11:36
Afbeelding
Kunstlezing in Bibliotheek Edam Algemeen 20 mei, 15:17
Afbeelding
Ben jij een waterbaas? Doe de Waterbazencheck Algemeen 20 mei, 08:00
Afbeelding
Noord-Hollands beste ondernemingen kiezen: eervol en pittig Algemeen 17 mei, 19:20
Afbeelding
‘The American Dream’: lezing door Suzanne Roelofs Algemeen 17 mei, 11:51
Afbeelding
Meer waterrijke tuinen met de Purmer400 Tuinen Challenge Algemeen 16 mei, 12:11
Afbeelding
“Ik was niet bang, ik wilde gewoon alles in beeld brengen” Algemeen 13 mei, 11:09
Afbeelding
Sandy heeft energie voor tien Verhuisdier van de week 12 mei, 11:11
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Edam - Volendam

Op Rodi Edam - Volendam volg je het laatste nieuws uit Edam - Volendam. Rodi Edam - Volendam informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt, regio en in Noord-Holland.

Nieuws Edam - Volendam

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Edam - Volendam in je mailbox.