Deze week in Zukke Zorgen op LOVE radio

Nieuws
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

VOLENDAM - Zukke Zorgen is wekelijks te beluisteren op LOVE radio en natuurlijk via de website www.rtvlove.nl. Elke woensdag van 19.00 uur tot 21.00 uur besteedt het team van Zukke Zorgen aandacht aan een aspect van de zorg of is er aandacht voor onze lokale geschiedenis. In een ongedwongen setting met afwisselende muziek, vaak gerelateerd aan het onderwerp, brengen Frans Keizer en Marieke Keizer u allerlei informatie. Samen met technicus Klaas Bond is het altijd weer een gezellig avond, dus luistert u mee? 

Naast boeiende gasten wordt ook wekelijks gesproken met het CBW over activiteiten die georganiseerd worden voor onze ouderen.

De meiden van Kraamzorg Excellent helpen en begeleiden gezinnen in de kraamperiode na de geboorte van een nieuw gezinslid. Niet alleen leren zij hoe je de baby moet verzorgen, ze helpen mee in het huishouden, letten op moeder en baby en bieden een luisterend oor. Betrouwbaar, ervaren en met een gezellige Volendammer mentaliteit. Woensdagavond 31 mei van 19 tot 21 uur schuift Anja Guijt Verhoeven aan. Anja is een van de oprichters van kraamzorg Excellent en voert al jaren met veel passie en humor haar beroep uit. Hoe is het om al jaren in de kraamzorg te werken en welke veranderingen heeft zij de afgelopen jaren gezien in haar werk.

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda