Zomerkriebels voor senioren op herhaling

Nieuws
Met Zomerkriebels trekken senioren er in de zomer samen op uit
Met Zomerkriebels trekken senioren er in de zomer samen op uit (Foto: Babiche Tervoort)

EDAM-VOLENDAM - Na het succes van vorig jaar gaat het Zomerkriebels programma deze zomer op herhaling. Het culturele seniorenproject Oude Meesters brengt senioren tijdens de vakantiemaanden weer bij elkaar met een veelzijdig programma vol activiteiten met een cultureel tintje. Op de mooiste plekjes in alle kernen in Volendam, Edam en de Zeevang worden excursies georganiseerd om iedereen het gevoel van een heerlijke zomervakantie te geven.

Het programma is divers en iedere activiteit wordt gecombineerd met een hapje en drankje. 

Zo wordt er gebarbecued met livemuziek en line dancing in Edam en wandelt landschapsgids Inga Tessel door het prachtige polderlandschap bij de Breek. Ook zitten de populaire bottertochten met een verteller aan boord weer in het Zomerkriebels programma. 

Voor de creatievere senior is er een workshop aquarel schilderen in een bijzonder mooie omgeving aan de rand van de gemeente. Tot slot duikt Zomerkriebels in augustus in de geschiedenis van de waterhuishouding in het Edams Museum. 

De kosten variëren van €7,50 tot en met €19,50 per activiteit per persoon. Meer informatie en aanmelden: www.oudemeestersedamvolendam.nl/zomerkriebels