De leukste kringloopwinkels in Volendam en omgeving!

Nieuws
Waar zijn de kringloopwinkels in Edam-Volendam?
Waar zijn de kringloopwinkels in Edam-Volendam? (Foto: Unsplash)

EDAM-VOLENDAM - Geef kleding en spullen een tweede leven. Het is tegenwoordig een trend, zo ook in Edam-Volendam. Maar waar vind je de tweedehands- en kringloopwinkels in Edam-Volendam? In dit artikel zetten we de kringloopwinkels voor je op een rijtje.

Kringloopwinkels Volendam

Kringloopwinkels bieden een gelegenheid om heerlijk rond te snuffelen en op zoek te gaan naar verborgen pareltjes. Tegelijkertijd lever je ook een waardevolle bijdrage aan een duurzame samenleving. Dit zijn de kringloopwinkels in Volendam:

  • Kringloopwinkel Noppes Volendam
  • Kringloopwinkel BLIJ! aan de dijk, Volendam

1. Kringloopwinkel Noppes Volendam

Kringloopwinkel Noppes telt veertien vestigingen, waaronder één in Volendam. Met een uitgebreid assortiment biedt Noppes een scala aan producten. Van kleding en boeken tot meubels, elektronica en decoratieve items. Of je nu op zoek bent naar een vintage kledingstuk om je garderobe te verrijken, een uniek meubelstuk om je interieur een persoonlijke touch te geven, of simpelweg nieuwgierig bent naar wat de winkel te bieden heeft, bij deze Kringloopwinkel in Volendam zul je zeker iets naar je smaak vinden. Kringloopwinkel Noppes is open van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Het adres van Kringloopwinkel Noppes Volendam is Julianaweg 131, Volendam.

Tekst gaat door onder de foto.


De mooiste pareltjes vind je bij de kringloopwinkel! - Foto: Fiedels - stock.adobe.com

2. Kringloopwinkel BLIJ! aan de dijk Volendam

BLIJ! aan de dijk Volendam is een tweedehandswinkel voor kleding en lifestyle. Er is een uitgebreid aanbod aan dames- en herenkleding, sieraden, tassen, riemen, schoenen en nog veel meer. Daarnaast zijn er ook lifestyle-artikelen verkrijgbaar bij deze kringloopwinkel in Volendam, zoals kastjes, tafels, vazen, kandelaars, complete serviezen en potten. Kortom, het is dé plek voor liefhebbers van tweedehands artikelen. BLIJ! aan de dijk Volendam is open van woensdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur en op zondag van 12.00 tot 16.00 uur.

Het adres van Kringloopwinkel BLIJ! aan de dijk Volendam is Zuideinde 9, Volendam.

Kringloop Volendam inleveren en ophaalservice

Je kunt bij vrijwel iedere kringloopwinkel in Volendam je spullen inleveren. Kijk voor de innamevoorwaarden op de website van een kringloopwinkel in Volendam. Je vindt alle linkjes naar de websites hierboven. Als je niet in de gelegenheid bent om zelf je spullen af te leveren, kun je gebruikmaken van de ophaalservice. Kringloopwinkel Noppes biedt deze mogelijkheid aan.