Lianne Bakker en Melissa van Belleghem met hits uit sixties en seventies

Nieuws
Op 30 september zingen Lianne Bakker en Melissa van Belleghem de grote hits uit de sixties en seventies.
Op 30 september zingen Lianne Bakker en Melissa van Belleghem de grote hits uit de sixties en seventies. (Foto: aangeleverd)

OOSTHUIZEN - Lianne Bakker en Melissa van Belleghem zingen op 30 september de grote hits uit de sixties en seventies. Muziek die toen wereldwijd scoorde en die nu nog steeds zeer wordt gewaardeerd. Zij zingen en spelen akoestisch, dus zonder versterking. In verbindende teksten wordt de achtergrond van een lied en hun keuze hiervoor uitgelegd.

Melissa van Belleghem, zangeres, heeft ruim 25 jaar podiumervaring, is in de jaren tachtig geboren, maar vindt haar muzikale roots in de tijd daarvoor. Inmiddels heeft ze van haar passie haar werk gemaakt en geeft naast optredens zangles in haar studio in Medemblik.

Lianne Bakker, zang en pianiste, eveneens uit Medemblik, was acht jaar toen ze op pianoles ging, maakte een uitstapje naar popmuziek en andere muziekstijlen. In Oosthuizen is zij de pianiste van het vrouwenkoor DZKO.

Zowel Melissa als Lianne treden in heel Nederland op, als duo, maar ook solo bij allerlei gelegenheden als trouwceremonies, recepties en diners. Ook spelen en zingen zij samen in de coverband Phoenix.

Lianne en Melissa, 30 september in de Grote Kerk Oosthuizen. Inloop kerk vanaf 19.30 uur, aanvang concert 20.00 uur. Kaartverkoop aan deur, contant want pinnen is niet mogelijk, entree €15,- QR aanwezig. Reserveren mogelijk, info@grotekerk-oosthuizen.nl