Five great guitars in Mahogany Hall

Nieuws
Five Guitars groep o.l.v. Jan Kuiper
Five Guitars groep o.l.v. Jan Kuiper (Foto: Five Guitars groep)

EDAM - Five Great Guitars is een muzikaal project onder leiding van de Nederlandse gitarist Jan Kuiper. Het project brengt vijf getalenteerde gitaristen samen die samenwerken en optreden om een uniek en meeslepend geluid te creëren. Het concept achter Five Great Guitars is om verschillende gitaarstijlen en -technieken te combineren tot een harmonieus geheel.

De optredens van Five Great Guitars zijn energiek en dynamisch, waarbij de gitaristen soleren, improviseren en samenspelen. Elk van de gitaristen brengt zijn eigen unieke stijl en persoonlijkheid naar het podium, wat resulteert in een boeiende en diverse muzikale ervaring voor het publiek. Naast live-optredens heeft Five Great Guitars ook albums uitgebracht, waarbij de muzikanten hun virtuositeit en creativiteit op de gitaar tentoonspreiden.

Internationaal succes

Five Great Guitars heeft internationaal succes gekend en heeft opgetreden op diverse gerenommeerde podia en festivals over de hele wereld. Het project heeft bijgedragen aan de populariteit en erkenning van de betrokken gitaristen en heeft gitaarliefhebbers over de hele wereld geïnspireerd. Het blijft een opmerkelijk muzikaal ensemble dat grenzen blijft verleggen en de schoonheid van gitaarmuziek viert.

Zaterdag 7 oktober 2023 in Jazzclub Mahogany Hall, Zeevangszeedijk 7, Edam. Tel: 0299-676394. Aanvang: 21.00 uur, zaal open: 20.00 uur. Toegangsprijs: leden € 10,-, niet leden € 20,-, CJP (t/m 25 jaar) € 10,50.

Reserveren

Reserveren wordt aanbevolen, bel of mail: k.roskam@hetnet.nl  - of 0299 - 372979 f.bakker01@quicknet.nl - of 0299 - 372249. Kijk ook op onze site: www.mahoganyhall.nl