Herstelwerkzaamheden hoogwaterschade reddingsstation Warder Edam-Volendam van start

Nieuws
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

EDAM - VOLENDAM - Het hoogwaterleed ligt alweer bijna achter ons: zaterdag 29 maart waren de omstandigheden eindelijk goed genoeg om te kunnen starten met het herstellen van de waterschade aan het straatwerk bij reddingsstation Warder Edam-Volendam. 

Vroeg in de ochtend zijn enkele vrijwilligers begonnen om het verzakte en weggeslagen straatwerk te verwijderen. Met hulp van Alwin Bibo Hoveniers en zijn terbeschikkinggestelde shovel konden de verzakte betonplaten worden opgetild, nieuw zand eronder geplaatst en alles weer netjes recht worden gelegd. Zo kunnen de vrijwilligers het pand weer veilig betreden. Hierna is het herstel van de steiger en de roldeur aan de beurt.

Opbrengst actie

De succesvolle actie in januari: Help station Warder weer boven water heeft het fantastische bedrag van € 9500 opgebracht! Iedereen die hieraan heeft bijgedragen wordt hartelijk bedankt. 

Word vrijwilliger of donateur

Word vrijwilliger! Aanmelden kan via whatsapp 0617736944 of info@stationwarder.nl, doneren kan via de QR-code of stort een donatie op banknummer NL 02 RABO 0367318261 t.n.v. Reddingsstation Warder o.v.v. donatie. Meer info via www.stationwarder.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding