Kerststuk maken in De Zwaan in Hobrede

Partnerbijdrage
Een mooi kerststuk voor tijdens de feestdagen maakt u samen met Peperbloem.
Een mooi kerststuk voor tijdens de feestdagen maakt u samen met Peperbloem. (Foto: aangeleverd)

REGIO - De blaadjes vallen en de regen heeft het watertekort aangevuld. We krijgen nu weer zin om ons voor te bereiden op de decembermaand. Heeft u zin om een leuk kerststuk te maken? Dat kan bij Peperbloem in dorpshuis de Zwaan in Hobrede. 

De data zijn 8, 12, 13, 15 en 17 december. 8, 12 en 13 zijn avonden, 15 is een ochtend en 17 is zaterdagmiddag. Alle informatie en de 8 stukken waar u uit kunt kiezen staan op www.peperbloem.nl. De kosten zijn tussen de € 29,50 en € 45,-, inclusief een kopje koffie of thee en iets lekkers .

De stukken die zijn gekozen, worden uitgebreid toegelicht en alle benodigde materialen liggen klaar. U kunt uw creativiteit uitleven. En mocht die u in de steek laten of doet u het voor het eerst, dan ben ik er om u te adviseren en te helpen. Iedereen gaat altijd met een mooi stuk naar huis, waar u tot na de kerst van kan genieten.

U kunt zich aanmelden via de website, via info@peperbloem.nl of 06-15320623. Bij de aanmelding graag vermelden welk stuk u wilt maken en in welke kleur.