Pand OBM Verzekeringen weer als nieuw, op het vertrouwde adres

Partnerbijdrage
Het team van OBM Verzekeringen.
Het team van OBM Verzekeringen. (Foto: vincentdevriesfoto.nl)

BROEK IN WATERLAND – OBM Verzekeringen is het vertrouwde adres in de regio voor het regelen van je verzekeringen, hypotheek en bankzaken (RegioBank). OBM bedient zowel de particuliere als de zakelijke (MKB) markt. Sinds kort heeft het pand een make-over gekregen. 

Alles onder een dak 

“Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant is het een meerwaarde dat OBM alles onder een dak biedt. Koop je bijvoorbeeld een huis, dan regelen wij de hypotheek en zorgen er daarnaast voor dat alles keurig verzekerd wordt, makkelijk toch? Je hebt één aanspreekpunt en kunt altijd bij ons binnenlopen, ook zonder afspraak,” vertelt Edwin. “Omdat wij onafhankelijk zijn kunnen we de meest aantrekkelijke verzekeringen en hypotheken aanbieden, zodat het hele pakket aansluit op de wensen van de klant.”

Laagdrempelig

Gesprekken met klanten vinden niet alleen plaats op kantoor. “We komen net zo makkelijk bij de klant thuis. En kan het echt niet overdag, dan komen wij op afspraak in de avonduren langs. Laagdrempelig, daar houden we van. Tijdens een eerste gesprek met bijvoorbeeld een mkb’er die een nieuw bedrijf opstart doen we een inventarisatie. 

Wat zijn precies de werkzaamheden en wat zijn de risico’s die je als ondernemer allemaal loopt. Heb je gedacht aan de verzekering voor het bedrijfspand, een verzekering voor de werknemers, het wagenpark maar bijvoorbeeld ook het aansprakelijkheidsrisico? 

“Omdat wij onafhankelijk zijn, kunnen we de meest aantrekkelijke verzekeringen en hypotheken aanbieden”

Er komt best veel bij kijken om alles in een keer goed te regelen bij de start van je bedrijf. Wij bieden dan een helder overzicht van de mogelijkheden die er zijn en kunnen dit van a tot z voor je regelen. Ook je bankzaken regel je via ons kantoor, als zelfstandig adviseur van RegioBank bieden wij het volledige productenpallet aan,” aldus Edwin.

Make-over

Om onze klanten goed te kunnen ontvangen op kantoor hebben wij het pand aan een make-over onderworpen. Op de begane grond is nu ook een kleine spreekkamer gerealiseerd zodat klanten, die bijvoorbeeld slecht ter been zijn, niet de trap op naar boven hoeven. Die trap is overigens ook nieuw en minder steil dan de vorige trap. Boven is een spreekkamer die wat ruimer van opzet is, handig als je met meerdere personen in gesprek bent. “We zijn er weer helemaal klaar voor om de klanten te ontvangen in ons vernieuwde pand,” vertelt Edwin.

Contact met team OBM

Het team van OBM in Broek in Waterland: Wim Geluk, Edwin Bruggeman, Annette Cohen, Edith Vink, Gertie van Leeuwen, Carissa Wilms, Roos Ekkelenkamp-Laan.

Benieuwd wat OBM Verzekeringen voor jou kan betekenen? www.obmverzekeringen.nl Tel: 020-4031829. Parallelweg 1, Broek in Waterland.

Onafhankelijke adviesgesprekken bij OBM Verzekeringen.