EG Group opent deuren in Baanstee Noord

Partnerbijdrage
Tot snel, bij Texaco, Go Fresh Bakery, Burger King en Starbucks Purmerend!
Tot snel, bij Texaco, Go Fresh Bakery, Burger King en Starbucks Purmerend! (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Het is bijna zover, nog maar eventjes aftellen tot de opening van de nieuwe Starbucks, Burger King, Texaco en Go Fresh Bakery in Purmerend. Op woensdag 14 juni 2023 openen deze vestigingen van EG Group voor het eerst hun deuren in Baanstee Noord. 

Vanaf dan word je graag welkom geheten om in Purmerend jouw tank te komen vullen bij Texaco, een heerlijk versbelegd broodje of lekkernij te halen bij Go Fresh Bakery, te genieten van een echte ‘flame-grilled Whopper’  bij Burger King, of om even tot rust te komen met een koffie en lekkernij bij Starbucks.

Go Fresh Bakery

Om dit niet zomaar aan je voorbij te laten, kun jij profiteren van verschillende acties als je naar de opening komt. Zo profiteer je bij Go Fresh Bakery van verschillende deals op versbelegde broodjes, je lunch, of op koffie, geniet je bij Burger King van een voordeelmenu, en bij Starbucks krijg je als één van de eerste 100 klanten een ‘goodiebag’ .

Starbucks en Burger King

Kun je hier nu al geen genoeg van krijgen? Neem dan eens een kijkje op www.werkenbijeg.com. Wie weet ben jij binnenkort wel Purmerends masterchef in het maken van de beste Whoppers, of leer jij hoe je de allerlekkerste drankjes maakt als barista bij Starbucks. Op zoek naar meer uitdaging? Er zijn volop doorgroeimogelijkheden, wie weet manage jij binnenkort wel het leukste team op deze splinternieuwe locatie. 

Tot snel, bij Texaco, Go Fresh Bakery, Burger King en Starbucks Purmerend!