Gratis naar inspirerende trouwbeurs WeddingFair

Partnerbijdrage
WeddingFair verwelkomt alle bruidsparen.
WeddingFair verwelkomt alle bruidsparen. (Foto: Aangeleverd)

REGIO - ‘Say I do’ met de trouwbeurzen van WeddingFair! Het trouwseizoen is gestart en WeddingFair staat klaar voor alle bruidsparen met hun beurs in Noord-Holland op zondag 1 oktober.

Het is bijna zover! Op zondag 1 oktober verwelkomt WeddingFair alle bruidsparen die inspiratie en een unieke ervaring zoeken voor hun bruiloft. Als dé trouwbeurs-organisator in Nederland sinds 2004 is WeddingFair de perfecte plek voor gratis inspiratie en informatie. Na meer dan 160 succesvolle trouwbeurzen zijn ze nu te gast in de mooie Grote Kerk van Edam-Volendam.

En het beste nieuws? De ENTREE is helemaal GRATIS, zodat jij en je partner kunnen genieten van alles wat WeddingFair te bieden heeft. Als kers op de taart ontvang je bovendien een GRATIS JAARBOEK, bomvol tips en tricks om jullie speciale dag onvergetelijk te maken. Laat je betoveren door de prachtige omgeving en locatie van de Grote Kerk en raak geïnspireerd door de vele exposanten uit heel Noord-Holland die hun unieke producten en diensten presenteren. WeddingFair belooft een dag vol verrassingen en eindeloze inspiratie voor de bruiloft van jullie dromen.

Wacht niet langer en markeer zondag 1 oktober in jullie agenda. Ga naar WeddingFair en maak je klaar voor een unieke belevenis en een zee aan inspiratie voor jullie bruiloft!

WeddingFair Edam, zondag 1 oktober van 10.30 uur tot 16.30 uur. Grote Kerk, Grote Kerkstraat 57, 1135 BC Edam. Openbaar vervoer: 200 meter van bushalte voor de lijnen 14, 314 en 614. Parkeren: Expeditiestraat, 1135 GB Edam. Daarna 3 minuten lopen naar de locatie. Alle info vind je op www.weddingfair.nl