Kermis Volendam 2023

Uitgaan
De kermis in Volendam komt er weer aan!
De kermis in Volendam komt er weer aan! (Foto: S. Hermann)

De kermis is vanaf aanstaande vrijdag 8 september weer terug in Volendam! Op onder andere de Zeestraat worden allerlei attracties en kraampjes opgezet om er weer een geweldige kermis van te maken. In dit artikel vind je alle informatie over Kermis Volendam 2023.

Kermis Volendam in de startblokken!

Kermis Volendam vindt plaats van 8 tot en met 11 september 2023. Het belooft vier dagen vol enthousiasme en vermaak. Met een uitgebreid aanbod aan attracties, van sensationele ritten tot traditionele spelletjes, is er voor iedereen wat wils. De geur van versgebakken oliebollen en de vrolijke klanken van muziek vullen de lucht.

Bewoners en bezoekers kunnen genieten van de gezellige sfeer en samen herinneringen maken. De kermis in Volendam is een niet te missen evenement waar jong en oud plezier kunnen beleven. Kom en ontdek de gezelligheid tijdens deze bruisende vierdaagse festiviteit!

Openingstijden kermis Volendam

De kermis in Volendam in geopend van 14:00 tot 02:00 uur. Op de maandag is de kermis geopend van 12:00 tot 00:00 uur. Ook dit jaar is er weer een prikkelarme kermis in Volendam. Op zaterdag- en zondagmiddag van 12:00 tot 14:00 uur is de kermis ‘prikkelarm’. Dit betekent dat de muziek en het kleurenlicht uit zijn. Er zijn geen felle flitsen en waar mogelijk draaien de attracties minder snel. Op maandag is er vanaf 10:00 uur nog een leuke, gezellige markt op de Edammerweg!

Ritprijzen kermis Volendam

Gemeente Edam-Volendam houdt de ritprijzen op de kermis graag laag. Voor klein vermaak geldt een maximum van €1,50 en voor groot vermaak €2,50. Ze streven naar betaalbaar plezier en zijn trots op hun lage tarieven, waarmee ze zich in de laagste regionen bevinden. Kom genieten van de kermis in Volendam zonder je portemonnee te veel te belasten! Voor enkele grotere attracties gelden uitzonderingen op deze maximum ritprijzen.

Voor meer informatie zie: kermis in Edam en Volendam | Gemeente Edam-Volendam