UPDATE

Gevonden man Grootebroek (41) overleden aan verwondingen

112-nieuws
Afbeelding
(Foto: Inter Visual Studio / Danielle Rood)

GROOTEBROEK - De man die donderdag zwaargewond werd aangetroffen in een pand aan de Zesstedenweg in Grootebroek, is zaterdag aan zijn verwondingen overleden. Het gaat om een 41-jarige Enkhuizenaar. Een 40-jarige man uit Bovenkarspel is aangehouden.

Eerdere berichtgeving

Donderdag is de politie een grondig onderzoek begonnen aan de Zesstedenweg in Grootebroek.

Politie onderzoek Grootebroek

Op donderdag 31 augustus rond 11.00 uur werd de politie geïnformeerd over een zwaargewonde man in een pand op de Zesstedenweg in Grootebroek. De politie komt graag in contact met getuigen.

Gewonde man Grootebroek

Toen de zwaargewonde man werd aangetroffen vluchtte een op dit moment nog onbekende man dezelfde ruimte uit. De politie is naarstig naar deze man op zoek. Het slachtoffer is met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Getuigenoproep

De politie onderzoekt hoe het slachtoffer aan zijn verwondingen is gekomen. Daarnaast wordt onderzocht wie de persoon is die wegvluchtte en het zwaargewonde slachtoffer achterliet. De man vluchtte in oostelijke richting het pand uit in de richting van de Dirk Essenlaan. De politie zoekt getuigen die hem hebben gezien of die daar camerabeelden van hebben, bijvoorbeeld via een deurbel of dashboard camera. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844 of onderstaand tipformulier. Vergeet hierbij niet het zaaksnummer (2023187503) te vermelden.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding