Politie doet nader onderzoek naar overlijden 41-jarige man in Grootebroek

112-nieuws
Afbeelding
(Foto: Inter Visual Studio / Danielle Rood)

GROOTEBROEK - In het onderzoek naar het overlijden van een 41-jarige man eind augustus vinden maandag 2 oktober vervolgonderzoeken plaats in Grootebroek. Het gaat om een pand aan de Zesstedenweg en de achterliggende sloot. Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) onderzoekt de zaak. Wat er exact is gebeurd rond het overlijden van de man wordt op dit moment onderzocht. Eerder werd een 40-jarige man aangehouden. Hij zit niet meer vast maar blijft wel verdachte in de zaak.

Bericht van Politie.nl

Politie onderzoek Grootebroek

Op donderdag 31 augustus 2023 werd de politie omstreeks 11.00 uur geïnformeerd over een zwaargewonde man in een pand aan de Zesstedenweg in Grootebroek. De man, een 41-jarige man uit Enkhuizen, is zaterdag 2 september in het ziekenhuis te komen overlijden.

Aanhouding Grootebroek

Op zaterdag 2 september werd een 40-jarige man uit Bovenkarspel aangehouden. Hij zit sinds 5 september niet meer vast. Op basis van de huidige onderzoeksresultaten is besloten de man niet langer vast te houden. Hij blijft wel verdachte in de zaak.

Onderzoek Grootebroek

Een Team Grootschalige Opsporing doet sinds 31 augustus intensief onderzoek naar het overlijden van de man. In het belang van het onderzoek kunnen op dit moment geen nadere inhoudelijke mededelingen worden gedaan. Lees hier en hier de eerdere berichtgevingen. 

Getuigen en camerabeelden

Het onderzoeksteam van de politie spreekt nog altijd graag meer getuigen of mensen met informatie. Ook ontvangt de politie graag camerabeelden uit de omgeving van de Zesstedenweg in Grootebroek waar mogelijk op donderdag 31 augustus tussen 09.00 uur en 11.30 uur passerende personen en/of voertuigen op te zien zijn.

Heb je belangrijke informatie of camerabeelden? En heb je nog niet met de politie gesproken? Meld je direct. Bel de Opsporingstiplijn via 0800-6070. Liever anoniem informatie doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem (M) via 0800-7000. Onder vermelding van zaaknummer: 2023187503.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding