Kerstpakkettenactie bij De Baanbreker

Algemeen
Al voor de veertiende keer kerstpakketactie voor mensen die buiten beeld zijin van de voedselbank.
Al voor de veertiende keer kerstpakketactie voor mensen die buiten beeld zijin van de voedselbank. Foto: aangeleverd

De Baanbreker in Enkhuizen organiseert ook dit jaar weer een kerstpakkettenactie voor mensen die onder het bestaansminimum leven. Met de kerstpakkettenactie helpt De Baanbreker hen op een fijne manier de feestdagen door.

De Baanbreker verzorgt al veertien jaar kerstpakketten voor mensen die nog niet bekend zijn bij de voedselbank. De kerstpakketten worden op maat samengesteld door de Baanbreker uit gedoneerde kerstpakketten en levensmiddelen. Zo wordt er bijvoorbeeld rekening gehouden met gezinsgrootte en leeftijd van kinderen.

Aanmelden voor steun

Mensen die in aanmerking komen, kunnen zichzelf aanmelden voor een kerstpakket. De actie is alleen voor mensen woonachtig in een van de de SED-gemeenten. Aanmelden kan vanaf 14 december via telefoonnummer 0228 317416 (De Baanbreker). Bellen kan op werkdagen van 10.00 tot 12.00 uur.

Zelf kerstpakket doneren

De Baanbreker roept mensen op die zelf een kerstpakket hebben gekregen, maar die zij eigenlijk niet nodig hebben, te doneren aan De Baanbreker. “Dan zorgen wij dat het terechtkomt bij de mensen die het goed kunnen gebruiken.”

De Baanbreker, Harpstraat 3-5 in Enkhuizen. Telefoon 0228 324574. Openingstijden: maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.