MAD Science zomerkamp bij Hertenkamp Enkhuizen

Algemeen
Kinderen duiken iedere dag in een nieuwe wereld bij MAD Science.
Kinderen duiken iedere dag in een nieuwe wereld bij MAD Science. Foto: aangeleverd

ENKHUIZEN - Van 16 tot en met 19 augustus organiseert MAD Science een zomerkamp in Hertenkamp Enkhuizen. Het programma rond het thema Steengoed richt zich op kinderen van 7 tot 11 jaar. De vroegboekprijs geldt tot 16 mei.

MAD Science organiseert al jaren succesvolle zomerkampen en komt deze zomer voor het eerst met een wetenschapsprogramma bij Hertenkamp Enkhuizen. Kinderen kunnen zo tijdens de zomervakantie volop creatief en kritisch denken, problemen oplossen en plezier maken met allerlei spannende en uitdagende proefjes en experimenten gericht op ontdekken en uitvinden.

Zomerkamp Steengoed van MAD Science

Zomerkamp Steengoed van Mad Science Noord-Holland duikt iedere dag in een nieuwe wereld. Het programma is nog volop in ontwikkeling, maar bouwen zal het centrale thema zijn. 

Snel boeken is korting

Wie boek voor 16 mei kan gebruikmaken van de vroegboekingprijs van 165 euro. De normale prijs is 195 euro. Het kamp gaat alleen door als de coronaregels dit toelaten. Deelnemers ontvangen hierover bericht. Inschrijven kan via nederland.madscience.org/zomerkamp.aspx.

MAD Science richt zich op uitvinden en ontdekken.