Nieuw schooljaar begonnen in Kindcentrum Het Anker

Algemeen
Juf Ingrid onthult samen met het jongste en het oudste kind Elif en Sander het gevelbord van Kindcentrum Het Anker.
Juf Ingrid onthult samen met het jongste en het oudste kind Elif en Sander het gevelbord van Kindcentrum Het Anker. Foto: Eva Aker Fotografie

ENKHUIZEN - Het nieuwe schooljaar begon maandag feestelijk aan de Flosbeugel. In alle vroegte werd het gevelbord van het eerste kindcentrum in Enkhuizen onthuld: Kindcentrum Het Anker!

Alle ouders verzamelden met de kinderen op het speelplein van het kindcentrum. Directeur Wilco van OBS ‘t Driespan heette iedereen van harte welkom en de drumband Sambabende maakte er muzikaal een feestje van. Het jongste en het oudste kind Elif en Sander mochten samen met juf Ingrid het doek van het bord trekken om het bord aan de gevel te onthullen.

Het Anker: van noodgebouw tot kindcentrum

Nu is Kindcentrum Het Anker officieel van start gegaan. In de zomervakantie hebben Kinderopvang Berend Botje en OBS ’t Driespan hard gewerkt om alles te verhuizen van het noodgebouw naar het kindcentrum en klaar te maken voor de start.

Eerste kindcentrum in Enkhuizen

Het eerste kindcentrum in Enkhuizen is een plek waar kinderen naast onderwijs en opvang ook terecht kunnen bij externe organisaties die logopedie, schoolmaatschappelijk werk en ergotherapie aanbieden.

Kijkmiddag 1 september

Ook benieuwd geworden naar Kindcentrum Het Anker? Op woensdag 1 september is er een kijkmiddag van 14.00 tot 17:00 uur. Aanmelden voor de kijkmiddag kan via berendbotje.nl/ aanmeldenkijkmiddag.

Meer info of aanmelden?

Vanaf donderdag 26 augustus gaat de website van Kindcentrum Het Anker, www.ikchetankerenkhuizen.nl, online. Daar kan je terecht voor meer info en aanmelden voor opvang of onderwijs.