Inloophuis Pisa - themabijeenkomst in De Drom starten weer

Algemeen
Inloophuis Pisa maandelijks in de Drom.
Inloophuis Pisa maandelijks in de Drom. Foto: Aangeleverd

ENKHUIZEN - Inloophuis Pisa organiseert woensdag 8 september de themabijeenkomst “Kanker heb je niet alleen” in De Drom in Enkhuizen. De bijeenkomst duurt van 10 tot 12 uur en wordt begeleid door Jenny Beemster, oncologisch verpleegkundige van de Omring. 

Themabijeenkomst ‘Kanker heb je niet alleen’

De diagnose kanker is een enorme schok voor de patiënt, maar zeker ook voor de eventuele partner, de kinderen, ouders en andere belangrijke naasten. Verpleegkundige Jenny Beemster vertelt hierover vanuit haar enorme praktijkervaring. Zij geeft tips en handreikingen en er is een ruime gelegenheid om ervaringen uit te wisselen.

Maandelijkse inloop Pisa in de Drom

Inloophuis Pisa organiseert vanaf september weer maandelijks een inloop en activiteiten in De Drom in Enkhuizen. De eerste bijeenkomst is op woensdag 8 september, van 9.30 tot 12.30 uur. De volgende sessies zijn op woensdag 13 oktober, 10 november en 3 december. In oktober staat een creatieve activiteit op het programma: stenen beschilderen met bijzondere afbeeldingen of betekenisvolle teksten. In november geeft Esther Sijm informatie over hoe je leven weer op te bouwen met of na kanker. Aanmelden kan tot 1 week van te voren door een mailtje te sturen naar administratie@inloophuispisa.nl of via www.inloophuispisa.nl.

Pisa draait grotendels op vrijwilligers en is voor 75% afhankelijk van donaties en giften.