World Cleanup day in Wilhelminaplantsoen

Algemeen
Schoonmaken bij Hertenkamp woensdag 15 september.
Schoonmaken bij Hertenkamp woensdag 15 september. Foto: aangeleverd

Enkhuizen - Op woensdag 15 september van 14.45 tot 16.30 uur is het World Cleanup day in Enkhuizen. Het Milieu educatief Centrum (MEC) Hertenkamp Enkhuizen ruimt samen met inwoners het Wilhelminaplantsoen op.

Inwoners die mee willen doen aan deze opschoonactie kunnen zich melden bij Hertenkamp Enkhuizen. Na het samen opruimen is er limonade en iets lekkers te nuttigen én kunnen deelnemers leren een leuke tas te maken van oude kranten. Handig om zelf te gebruiken en leuk om (als een cadeautje) te geven. Reserveren is niet noodzakelijk, maar wel gewenst. Kinderen onder 8 jaar komen met eigen begeleiding. Opgave via reservering@hertenkampenkhuizen.nl of 0228 320310. Vermeld het aantal en de leeftijd van de kinderen. Adres: Wilhelminaplantsoen 2 in Enkhuizen. 

Wrold Cleanup Day Enkhuizen

World Cleanup Day is ontstaan in 2008 in Estland en intussen is uitgegroeid tot een netwerk over meer dan 180 landen wereldwijd. Zwerfafval is een activiteit geworden die mensen en groepen verbindt. 

Schoon Enkhuizen

In Enkhuizen bestaan verschillende initiatieven. Schoon Enkhuizen bijvoorbeeld organiseert 1 keer per maand een wandelprikdag en doet dit jaar ook weer mee met de World cleanup day. Aanmelden via www.schoonenkhuizen.nl.