Inloophuis Pisa: Persoonlijke route bij kanker

Algemeen
Uitleg over het activiteitenaanbod
Uitleg over het activiteitenaanbod Foto: aangeleverd

ENKHUIZEN - Inloophuis Pisa organiseert woensdag 10 november van 09.30 tot 12.30 uur een informatiebijeenkomst in De Drom. Het thema van de bijeenkomst: Persoonlijke route bij kanker. Pisa is er voor mensen die te maken hebben (gehad) met kanker en anderen willen ontmoeten die vergelijkbare ervaringen hebben. Gewoon samen een bakkie doen, een themabijeenkomst bijwonen of meedoen aan een ontspannings- of creatieve activiteit.

Het leven weer oppakken na de diagnose kanker en de daaropvolgende intensieve medische behandeling, dat kan behoorlijk ingrijpend zijn. Esther Sijm van Doorzorg gaat het hebben over hoe je leven weer op te bouwen. Zij gaat verder in op het opstellen van een persoonlijk plan van aanpak om je zelfredzaamheid en je kwaliteit van leven te vergroten.

Aanmelden voor de activiteiten in De Drom kan door een mail te sturen naar administratie@inloophuispisa.nl of via www.inloophuispisa.nl/ Contact: aanmelden voor een activiteit. Je kunt ook bellen met het inloophuis in Hoorn: 0229-758531. Op woensdag 8 december staat een creatieve activiteit op het programma met Wilma Vreeker.

Inloophuis Pisa organiseert 10 november een informatiebijeenkomst.