Ook dit jaar Baanbreker kerstpakkettenactie

Algemeen
Maak een ander blij met een kerstpakket.
Maak een ander blij met een kerstpakket. Foto: aangeleverd

ENKHUIZEN - De Baanbreker organiseert ook dit jaar weer een kerstpakkettenactie. Deze actie is opgezet voor mensen die onder het bestaansminimum leven. De Baanbreker helpt hen met de kerstpakkettenactie op een fijne manier de feestdagen door.

Ieder jaar heeft De Baanbreker een kerstpakkettenactie voor mensen die leven onder het bestaansminimum. De Baanbreker verzorgt al vijftien jaar kerstpakketten voor mensen die nog niet bekend zijn bij hu de voedselbank. De kerstpakketten worden op maat samengesteld door de Baanbreker uit gedoneerde kerstpakketten en levensmiddelen. Zo wordt er bijvoorbeeld rekening gehouden met gezinsgrootte en leeftijd van kinderen.

Aanmelden voor kerstpakkettenactie De Baanbreker

Mensen die in aanmerking komen kunnen zich zelf aanmelden voor een kerstpakket. De actie is alleen voor mensen woonachtig in de SED-gemeente. Aanmelden kan vanaf 13 december via telefoonnummer 0228 317416 (De Baanbreker). Bellen kan op werkdagen (van maandag t/m vrijdag) van 10.00 tot 16.00 uur.

Doneren aan mensen die het nodig hebben

Zelf een kerstpakket gekregen, die je eigenlijk niet nodig hebt? Doneer dan uw kerstpakket bij De Baanbreker en zij zorgen dat het terechtkomt bij de mensen die het goed kunnen gebruiken. Doneren? Spullen inbrengen kan op een van de volgende adressen:

Doneren in Enkhuizen: De Baanbreker, Harpstraat 3-5, 1601 GN Enkhuizen, tel: 0228-317416. Openingstijden: maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Doneren in Grootebroek: Familie Voorn, Gemaal 60, 1613 AP Grootebroek. Inlevertijden: maandag tot en met vrijdag van 17.00 tot 19.00 uur.

Doneren in Andijk: Familie Grupstra, Knokkel 90, 1619 AX Andijk. Inlevertijden: maandag tot en met vrijdag van 17.00 tot 19.00 uur.

Een kerstpakket is voor iemand die onder bestaansminimum leeft