Sportieve voetbaldagen in de voorjaarsvakantie

Algemeen
Voetbaldagen in de voorjaarsvakantie.
Voetbaldagen in de voorjaarsvakantie. (Foto: aangeleverd)

HOOGKARSPEL - Dit is de kans voor jeugdspelers uit de regio die als een profvoetballer willen trainen. Tijdens de voorjaarsvakantie, van maandag 21 februari tot en met woensdag 23 februari zullen er op het complex van sc Spirit’30 uit Hoogkarspel Jeugdvoetbaldagen plaatsvinden. De organisatie is in handen van de staf van Jeugdvoetbalopleiding. Alle kinderen van 5 tot en met 15 jaar kunnen hier aan deelnemen. 

De specifieke trainingen zullen worden verzorgd door professionele trainers. Hierin krijg je alle basistechnieken aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Het doel is dat dankzij intensieve scholing de balvaardigheid, en het zelfvertrouwen, zal toenemen.

Wiel Coerver methode

Het moderne voetbal eist een dynamische balvaardigheid en deze zal de jeugd verwerven nadat ze de bewegingen met de bal technisch goed beheersen. Door gevarieerde oefenvormen en ontelbare snelle acties te hebben gemaakt heeft de speler zijn handelingssnelheid sterk ontwikkeld. Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker, omdat het totale balgevoel enorm vooruit gaat. Dit gebeurt door veelzijdige techniektraining. Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een veel hoger niveau te brengen.

Aanmelden

Meedoen aan de jeugdvoetbaldagen in de voorjaarsvakantie? Schrijf je dan in via www.jeugdvoetbaldagen.com/komende-jeugdvoetbaldagen. Je hoeft geen lid te zijn van een bepaalde vereniging om mee te doen. Iedereen is welkom. Het is mogelijk om een verzoek in te dienen om samen met vrienden of vriendinnen in dezelfde groep te voetballen.