Activiteiten voor Carnaval Enkhuizen bij Haringhoppers

Algemeen
Carnaval in Enkhuizen.
Carnaval in Enkhuizen. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Carnaval Enkhuizen kan weer doorgaan bij vereniging Haringhoppers. Hier staan verschillende activiteiten gepland rondom carnaval, beginnend op vrijdag 25 februari met de bekendmaking van de ‘prins en prinses’. De activiteiten worden gehouden bij partycentrum de Nieuwe Doelen in Enkhuizen. Hieronder volgt een overzicht van de planning.

In de avond van vrijdag 25 februari worden de prins en prinses van carnaval bekendgemaakt. Bij de Nieuwe Doelen zijn gasten welkom vanaf 20:00 uur, waarbij de bekendmaking om 22:11 zal plaatsvinden. Het eind is om 00:00 uur. Entree is gratis en de muziek zal worden verzorgd door Blaaskaken & Patrick Bouquet.

Parade door de stad

Een gezellige parade door de stad staat gepland op zaterdag 26 februari. Verzamelen bij de Nieuwe Doelen rond 13:30 uur en de parade zal tot 15:00 - 15:30 duren. Hierna kunnen gasten terecht bij Café Ome Dirk voor een lang ‘borrel uurtje’. Deze borrel zal duren tot ongeveer 18:00 uur. 

Carnavalsfeest

Voor iedereen in Enkhuizen die toe is aan een feestje wordt op zaterdag 26 februari een carnavalsfeest georganiseerd bij de Nieuwe Doelen. Het feest is van 20:00 - 01:00 uur en de entree is gratis, een cadeau van vereniging Haringhoppers. De muziek wordt verzorgd door Bernard Karsten & Blaaskaken. Let op: het feest is voor 16 jaar en ouder. Vol is vol!

Pubquiz

Een gezellige pubquiz staat gepland op zondag 27 februari bij de Nieuwe Doelen. Hierbij wordt een drie gangen koud en warm buffet geserveerd. De quizmaster is Dirk Kaspers hij krijgt assistentie van Jeroen Knukkel. Geef je team van ca. zes personen op en doe mee. Inloop start om 17:00 uur en de quiz eindigt om 22:00 uur, waarnaar de afterparty eindigt om 00:00 uur. Kosten voor de quiz en het buffet bedragen 20,- euro voor leden en 30,- euro voor niet leden dat contant betaalt moet worden aan de kassa. Reserveren kan via info@deharinghoppers.nl.