Uitvaartzorg Heddes gaat zelfstandig verder

Algemeen
Vivienne Heddes.
Vivienne Heddes. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - De samenwerking tussen Vivienne Heddes en Yarden is beëindigd. Met ingang van 1 maart gaat Vivienne Heddes verder als zelfstandige onderneming onder de naam ‘Heddes uitvaartzorg’. Vivienne was de afgelopen elf jaar franchisenemer van Yarden en werkt al veertien jaar als uitvaartverzorger in de regio Hoorn - Enkhuizen. 

Yarden is overgenomen door uitvaartverzekeraar Dela en dat bracht intern veranderingen mee. Eén van die veranderingen is dat de contracten van de franchisenemers niet worden verlengd. Daarom is Vivienne verder gegaan als eigen, zelfstandige ondernemer onder de naam ‘Heddes uitvaartzorg’. Helaas heeft ze door deze veranderingen de deuren van het ‘uitvaerthuys’ aan de Torenstraat moeten sluiten. Maar waar deuren sluiten gaan er ook weer een paar open, door een goede samenwerking met collega uitvaartondernemingen is er voldoende keuze voor een opbaring anders dan thuis. Graag informeert zij u over deze mogelijkheden.

‘Ik hoop dit mooie vak nog lang te mogen uitoefenen’

Vivienne licht het volgende toe over het verdergaan als zelfstandige onderneming: “Door mijn kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan bij Yarden, kan ik u tijdens één van de moeilijkste periodes in uw leven bijstaan en adviseren bij het regelen van de uitvaart van uw dierbare. De naam van de onderneming verandert, maar de dienstverlening blijft hetzelfde. Wilt u meer weten of alvast uw wensen op papier zetten, bel gerust en ik kom vrijblijvend bij u langs en informeer u over de mogelijkheden die er zijn. Ik hoop dit mooie vak nog lang te mogen uitoefenen, geen dag is hetzelfde en geen familie is hetzelfde. Dat is het mooie van mijn werk en daar hou ik van.”