Verlaat kerstconcert in Pancratius

Algemeen
BiG GiG en Full House vieren kerst in maart.
BiG GiG en Full House vieren kerst in maart. (Foto: aangeleverd)

OOSTERBLOKKER - Als carnaval in de zomer gevierd kan worden, waarom dan kerst niet in het voorjaar? Als Bigband BiG GiG de kerstbomen en de glühwein aan haar muziek toevoegt, is het in maart zó weer kerst in de kerk! Na twee keer het kerstconcert te hebben uitgesteld, wordt die toch op 19 maart om 20.00 uur alsnog in Cultureel Centrum Pancratius, Oosterblokker 98 in Oosterblokker gehouden.

Voor wie de warmte van live-kerstmuziek heeft gemist, is de Full BiG Christmas-GiG een prachtig en troostend alternatief. BiG GiG uit Wognum bestaat zestien jaar en speelt in een complete bigbandbezetting. Full House, het a capella zangkwintet uit Wognum, bestaat uit twee mannen en drie vrouwen. Zij leggen hun muzikale kaarten op tafel met flonkerende bijdragen als Back it up, de Kerstezel en crossovers als You’re a mean one Mr. Grinch. De bigband speelt de grootste kerst-hits in een nieuw bigbandjasje: A Chili Pepper Christmas, Santa Baby en nog veel meer! 

Informatie

Entreekaart 12,50 euro (inclusief pauzedrankje) en kinderen tot en met 12 jaar 7,50. Bestel kaarten via info@biggig.nl, onder vermelding van naam, adres en aantal kaarten. Meer informatie is te vinden op www.biggig.nl en www.fullhousevocals.nl.