Jazzfestival Enkhuizen is terug van weggeweest

Algemeen
Het jazzfestival Enkhuizen 2022 gaat door.
Het jazzfestival Enkhuizen 2022 gaat door. (Foto: Adobe Stock)

ENKHUIZEN - Eindelijk komt er weer een festival volledig in het teken van jazz. Na twee jazzfestival-loze junimaanden en een, op het laatste moment afgelaste najaarseditie, gaat het dit jaar eindelijk weer gebeuren. In het weekend van 10 tot en met 12 juni is het jazzfestival Enkhuizen swingt het jazzfestival wederom de pan uit. Het is geen Bloody Mary, maar de jazzcocktail van de laatste jaren blijft staan zoals liefhebbers het gewend zijn. Saturday City Jazz, de Kroegentocht, Junior en Senior Jazz, de Gospel & Glory Celebration én Jazz at the Docks; allen zijn in redelijk ongewijzigde vorm weer terug van weggeweest.

De grootste verandering is op de eerste avond waar te nemen. De vrijdagavond wordt namelijk in tweeën gesplitst. Er komt een evenement waar de wat oudere liefhebber met volle teugen kan genieten van echte jazzmuziek en aan de andere kant hebben we een swingend concert voor iedereen waar het dak er vanaf gaat. Want daar zal het er heet aan toe gaan. Ook hebben enkele van onze graag geziene gasten weer hun medewerking toegezegd. Zo hebben onder anderen Adrian Cox, Niklas Carlsson en Jamie Brownfield hun jawoord gegeven aan het Jazz Festival Enkhuizen 2022.

Informatie

Voor meer details over de evenementen, optredens en locaties, wordt de komende tijd meer bekend gemaakt. Houd daarom goed de social-media kanalen in de gaten en de website: www.jazzfestivalenkhuizen.nl