Snuffelochtend Hertenkamp Enkhuizen

Algemeen
Voorkant van het voorleesboek: 'De Oude Boom'.
Voorkant van het voorleesboek: 'De Oude Boom'. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Alle peuters en kleuters zijn op zaterdag 2 april om 10:30 uur uitgenodigd bij Hertenkamp Enkhuizen voor een snuffelochtend vanwege het nieuwe voorleesboek ‘De Oude Boom’. In dit boek maken kinderen kennis met postbode Duif en haar dierenvrienden. Ze komen erachter dat hun boom zal worden omgehakt. Maar dat laten ze natuurlijk niet gebeuren! Ze werken samen aan een geweldig plan om hun boom te redden. Zal dat ze lukken?

Samen met de kinderen leven we mee met dit spannende, interactieve verhaal en spelenderwijs leren we de namen van veel vogels en andere dieren kennen. Daarna kunnen kinderen hun eigen dierenboom knutselen, die natuurlijk mee naar huis mag. Tenslotte worden diverse dieren uit het verhaal van heel dichtbij bekeken en krijgen alle kinderen nog een mooie kleurplaat mee naar huis. Een ochtend vol leuke activiteiten dus!

Snuffelochtend

De Snuffelochtenden zijn kleinschalige vertelvoorstellingen, gevolgd door een knutsel- of buitenactiviteit, speciaal voor de allerjongsten. Hertenkamp Enkhuizen organiseert deze ochtenden in samenwerking met Rita Hooijmans van LEV! Educatie.

Informatie

De start is om 10:30 uur, inloopkwartiertje om 10:15 uur. Deelname is vier euro per persoon. Let op: ook voor (groot)ouders/begeleiders. Opgave is noodzakelijk: reservering@hertenkampenkhuizen.nl en vermeld het aantal en de leeftijd van de kinderen. Je hebt pas een plaats als je reservering is bevestigd. Het adres is: Wilhelminaplantsoen 2 te Enkhuizen. Neem voor parkeeradvies en meer informatie een kijkje op de website: www.hertenkampenkhuizen.nl.