Ervaar ‘GoedeDoelenDag’ bij RSG Enkhuizen

Algemeen
Doe mee met 'GoedeDoelenDag' bij RSG Enkhuizen.
Doe mee met 'GoedeDoelenDag' bij RSG Enkhuizen. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Traditiegetrouw zet de RSG Enkhuizen zich in voor een goed doel. Normaal gesproken gebeurt dit in december, maar dit jaar is het verplaatst naar vrijdag 15 april van 10:00 - 14:00 uur. De RSG hoopt met een GoedeDoelenDag zo veel mogelijk geld in te zamelen en de leerlingen een dag vol leuke activiteiten te geven. De school heeft in oktober het doel ‘Save the Children’ gekozen wat nu toepasselijk is, gezien de huidige situatie in Oekraïne. 

De organisatie Save the Children zet zich in voor kinderen over de hele wereld in moeilijke situaties. Vorig jaar heeft de school voedselpakketten ingezameld voor de Voedselbank West-Friesland, maar zonder activiteiten voor de leerlingen. Dit jaar gaat de school dus aan de slag voor Save the Children. De leerlingen doen weer mee aan het welbekende zaalvoetbaltoernooi, er wordt gedoken in het IJsselmeer, schilderen met opa’s, een HIT-training volgen, marshmallows met chocomelk bestellen, heerlijke broodjes of andere lekkernijen kopen en opeten en je kunt meedoen aan diverse spelletjes. Hiernaast gaat T4 een nacht doorhalen, is de kerstmarkttrip vervangen door een trip naar Antwerpen en de befaamde loterij is ook weer van de partij. Er zijn weer prachtige prijzen te winnen en de eerste lootjes zijn al verkocht op de afgelopen ouderavond. 

Informatie

Er is nog veel meer te doen tijdens de GoedeDoelenDag bij RSG Enkhuizen. Om alles mee te maken kun je langskomen bij de school op vrijdag 15 april van 10:00 - 14:00 uur. De school is gevestigd aan de Boendersveld 3, 1602 DK, Enkhuizen. Ga voor meer informatie naar de website: www.rsg-enkhuizen.nl.

Poster.