Jubileumviering IVN West-Friesland

Algemeen
Het streekbos paviljoen.
Het streekbos paviljoen. (Foto: Peter Blomsma)

BOVENKARSPEL - IVN afdeling West-Friesland bestaat 50 jaar! Om dit te vieren wordt zondag 24 april een feestelijke Open Middag in het Streekbos georganiseerd. Er zal onder andere een markt zijn waar je kennis kunt maken met vrijwilligers. Hiernaast zijn er ook een aantal (gratis) activiteiten te doen. Denk aan een vaartocht door het Streekbos of een excursie naar het voedselbos. Kinderen kunnen zich vermaken met een wandeling door het kabouter pad. Iedereen is van harte welkom vanaf 13:00 uur. 

De markt zal om 13:00 de deuren openen en is gratis te bezoeken. Een donatie in de fooienpot wordt wel gewaardeerd. De vaarexcursie is van 13:30 - 15:00 uur. Opgeven hiervoor kan via vaarexcursies@ivn-westfriesland.nl. Op hetzelfde tijdstip starten ook de excursies, bijvoorbeeld naar het voedselbos. Tot slot start ook de kinderexcursie over het kabouter pad om 13:00 uur. Opgeven voor beide onderdelen kan vooraf op de markt. 

Informatie

Het vijftigjarige jubileum van IVN West-Friesland wordt gevierd bij Het Streekbos Paviljoen, gevestigd aan de Veilingweg 21a, 1611 BK, Bovenkarspel. Ga voor meer informatie naar de website:
www.ivn.nl/afdeling/west-friesland. Hopelijk tot dan bij de jubileumviering!