Nils Conrad and his Amazing Jazzband in Sgt.Pepper’s Jazzclub

Algemeen
Nils Conrad and his amazing Jazzband.
Nils Conrad and his amazing Jazzband. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - In de Sgt.Pepper’s Jazz- Club in Enkhuizen speelt niemand minder dan Nils Conrad and his Amazing Jazzband. Het concert staat gepland op zondag 15 mei en begint om 14:00 uur. Deze formatie is een tribute band van de vermaarde Amazing Jazzband. Kosten bedragen 7,- euro voor donateurs en 12,- euro voor overigen.

In de loop der jaren heeft Nils Conrad  zijn eigen stijl ontwikkeld, in combinatie met de vele specifieke drum-kneepjes waar voormalige drummer van de band Huub zo bekend om was. De voormalige bandleden van de Amazing Jazzband zijn door Nils zeer enthousiast geworden en besloten uiteindelijk de draad weer op te pakken, onder de naam: Nils Conrad and his Amazing Jazzband. Het bleek een gouden zet, de ‘klik’ met Nils was er meteen en de oude sound en drive van de Amazing Jazzband was weer aanwezig.

Bandleden

Koos van der Hout - trompet/zang, Marco Kuipers - tenor en sopraansax/klarinet, Bas van Gestel - trombone en zang, Richard Endlich - banjo, Jos van Bueren - bas, Nils Conrad - drums.

Informatie 

Het concert wordt gegeven in het Peperhuis in Enkhuizen, Wierdijk 12. De zaal is open om 13: 30 uur en het concert start om 14:00 uur. Kosten bedragen 7,- euro voor donateurs en 12,- euro voor overigen. Zelf donateur worden is ook mogelijk. Kosten hiervoor zijn 17,- euro per persoon. Elk inwonend gezinslid is vervolgens 8,- euro. Kinderen tot en met twaalf jaar zijn gratis donateur. Tieners tot 18 jaar betalen 2,50 euro. Een Gold Card aanschaffen behoort ook tot de mogelijkheden. Ga voor meer informatie naar: www.sgtpeppersjazzclub.nl.

Poster.