StoryTrail stadswandeling Enkhuizen

Algemeen
Verhalenverteller Franciscus.
Verhalenverteller Franciscus. (Foto: StoryTrail.nl / Rachel de Liefde)

ENKHUIZEN - Beleef de geschiedenis van het Rode Paard en andere spannende stadsverhalen. Op zondag 29 mei komt de geschiedenis van Enkhuizen op een unieke manier tot leven tijdens deze StoryTrail stadswandeling. Verhalenverteller Franciscus van Theatergezelschap Stadsavonturen gidst zijn publiek door de binnenstad. Reserveren is noodzakelijk. Met de kortingscode onderaan dit artikel betaal je slechts 15,50 euro.

Een stadswandeling met Franciscus is een bijzondere belevenis. De verteller neemt je mee naar de tijd dat Enkhuizen nog ‘Meester van de Zuiderzee’ was. Je kunt niet alleen genieten van prachtige kerken, poorten en pakhuizen, maar maakt ook kennis met de mensen die daar woonden en werkten. Je beleeft de bloedstollende geschiedenis van de Zuiderkerk. Je vaart het zeegat uit. En je beleef als klap op de vuurpijl de ongelooflijke geschiedenis van het Rode Paard. 

Informatie

De StoryTrail stadswandeling Enkhuizen begint zondag 29 mei om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk via: www.storytrail.nl/stadswandeling/enkhuizen.. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts 15,50 euro per persoon (kinderen betalen 9,79 euro).