Multisportdag Enkhuizen keert terug

Algemeen
Multisportdag Enkhuizen is in september.
Multisportdag Enkhuizen is in september. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Vorig jaar was de eerste editie van de Multisportdag. Hier werden vier verschillende sporten gespeeld: frisbee, korfbal, rugby en softbal. Dat was een groot succes! Daarom komt er dit jaar ook weer een Multisportdag met nieuwe sporten. De Multisportdag Enkhuizen 2022 zal plaatsvinden op zondag 25 september. Aanmelden voor lessen is alvast mogelijk bij www.multisportenkhuizen.nl.

‘Wedstrijden op kunstgrasveld van DTS Enkhuizen’

Iedereen van 18 jaar en ouder is welkom om mee te doen. De wedstrijden van het toernooi worden gespeeld op het kunstgrasveld van DTS Enkhuizen. Trommel je vrienden, familie bedrijf of buren op want een team bestaat uit een mix van mannen en vrouwen en moet uit minimaal 6 deelnemers bestaan. De inschrijfkosten bedragen 30,- euro per team. 

Lessen volgen

Wil je eerst even oefenen? Dat kan! Tijdens de Multisport lessen spelen we een potje frisbee, trefbal, lacrosse of andere sport die je misschien nooit meer gedaan hebt na de middelbare school. De lessen zijn voor mannen en vrouwen. Hoe goed je bent in sport maakt niet uit. Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen. Mee sporten kan het hele jaar door op dinsdag- en donderdagavond van 19:00 - 20:00 uur. Je mag de eerste keer altijd gebruik maken van een gratis proefles. Aanmelden voor de proefles kan via: www.multisportenkhuizen.nl.