Burgemeester op bezoek bij PISA Enkhuizen

Algemeen
PISA Enkhuizen.
PISA Enkhuizen. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Inloophuis PISA organiseert woensdag 8 juni van 9:30 - 12:30 uur een creatieve bijeenkomst in De Drom, Enkhuizen. Deze keer zal de burgemeester van Enkhuizen, Eduard van Zuylen, aanwezig zijn en in gesprek gaan met de bezoekers van PISA. Maandelijks organiseert PISA, Centrum voor leven met en na kanker, themabijeenkomsten of ontspannings- of creatieve activiteiten en kunnen bezoekers binnenlopen voor een luisterend oor.

PISA staat voor: praten, informatie, steun en aandacht. Het centrum biedt dit al 12 jaar in Hoorn. Met PISA Enkhuizen wil het centrum iets kunnen beteken voor de inwoners van oostelijk West-Friesland die geconfronteerd zijn met kanker, zelf of als naaste. De burgemeester is vanaf ongeveer 11:30 uur aanwezig om ervaringen uit te wisselen met de bezoekers.  

Workshop

Bij de creatieve workshop van Wilma Vreeker kunnen de bezoekers een bijzonder werkstuk maken. Met je handen bezig zijn, in het hier en nu, zodat die kanker misschien even naar de achtergrond kan verdwijnen. Alle materialen zijn aanwezig en de uitleg van Wilma kan iedereen op weg helpen. 

Informatie

Aanmelden voor de PISA-activiteit in De Drom kan door een mailtje te sturen naar administratie@inloophuispisa.nl of via de website: www.inloophuispisa.nl bij Contact: aanmelden voor een activiteit. Je kunt ook bellen met het centrum in Hoorn: 0229-758531. De inloop vanaf 9:30 is gratis, de creatieve workshop start om 10:00 uur en kost 10,- euro. Bij alle activiteiten is een deskundige gastvrouw of gastheer van PISA aanwezig.