Unieke concerten in Cultureel Centrum Pancratius

Algemeen
Strijkkwartet Amarens
Strijkkwartet Amarens (Foto: aangeleverd)

OOSTERBLOKKER - De laatste drie concerten in de reeks “Karakteristiek Klassiek” staan deze maand op het programma. Na het indrukwekkende concert van pianovirtuoos Wouter Harbers op 28 mei staat als eerste het Zomerconcert van Strijkkwartet Amarens op het programma.

Amarens bestaat uit vier professionele muzikanten die, keer op keer, weten te verrassen met hun enthousiasme. Het Zwierig Zomer Concert is het zomerse alternatief op het geannuleerde Winter Wodka Concert van Strijkkwartet Amarens. Haal de zomer in huis met dit concert op zaterdag 11 juni – aanvang 20:00 uur.

Zondag 12 juni

Deze dag staat het KIDSconcert “Peter en de wolf” op het programma. Westfries muziekdocent Steffen Snip arrangeerde deze versie van Peter en de Wolf waarin 11 verschillende klarinetten en saxofoons het verhaal en haar bijzondere personages omzetten in muziek. Aanvang 14:00 uur (voor de kids is een glaasje limonade bij de prijs inbegrepen)

Zondag 26 juni

De muziekdocenten van muziekschool De MuziekUnie sluiten het concertprogramma af met het prachtige KIDSconcert “Het Zwanenmeer”. Het concert is gebaseerd op het wereldberoemde sprookje, prachtig op muziek gezet door Tjaikovski. Aanvang 14:00 uur (glaasje limonade voor de kids inclusief)

Informatie

Kom ook muziek ontdekken in Cultureel Centrum Pancratius in Oosterblokker. Reserveren is aanbevolen, maar niet noodzakelijk. Kaarten zijn te reserveren via: www.klassiekinwf.nl/reserveren of vanaf een half uur voor aanvang bij de entree. Daar is uitsluitend per pin te betalen. Kosten bedragen 17,50 euro voor volwassenen en 10,- euro voor kinderen.