Verhuizing cadeauwinkel de Baanbreker

Algemeen
De cadeauwinkel van de Baanbreker.
De cadeauwinkel van de Baanbreker. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Puur & Gifts is de cadeauwinkel van de Baanbreker en een leuke leerwerkplek. Deze bijzonder winkel heeft aandacht voor duurzaamheid, hergebruik en sociaal ondernemen. De cadeauwinkel is verhuist naar een nieuwe locatie aan de Westerstraat 124 in Enkhuizen. Per 1 juli zullen de deuren geopend worden en is iedereen van harte welkom.

Ruim een jaar geleden is de cadeauwinkel Puur & Gifts gestart aan het Venedie 6 en sinds die tijd is het flink uitgegroeid. De nieuwe winkel is een stuk groter en daardoor is achterin de winkel nu een ideale werkruimte waar gewerkt kan worden aan het maken van nieuwe artikelen. Daarbij is het assortiment uitgebreid met mooie nieuwe artikelen van o.a. A Little Lovely Company, Veer & Moon, BLOOM your message, Studio Bertha, Assembli en natuurlijk nieuwe handgemaakte artikelen uit de dagbesteding!

Opening

Puur & Gifts houdt op 1 juli vanaf 11:00 uur een feestelijke opening met een hapje en een drankje. De eerste 50 klanten ontvangen een leuke attentie bij hun aankoop. Ook is er een winactie, waarbij er drie cadeaubonnen worden verloot. Omdat de openingstijden worden uitgebreid op de nieuwe locatie is de winkel zoekende naar nieuwe vrijwilligers die het leuk lijken om een dagdeel (4u) per week mee te helpen.

Informatie

Puur & Gifts is elke dinsdag geopend van 13:00 - 17:00 uur en woensdag tot en met zaterdag van 10:00 - 17:00 uur. De winkel is gevestigd aan de Westerstraat 124, 1601 AM, Enkhuizen. Ga voor meer informatie naar de website: www.baanbrekerenkhuizen.nl of neem contact op via 0228 317 416 of info@baanbrekerenkhuizen.nl.