Kom schatgraven bij Hertenkamp Enkhuizen

Algemeen
Kom schatgraven bij Hertenkamp Enkhuizen
Kom schatgraven bij Hertenkamp Enkhuizen (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Bij Hertenkamp Enkhuizen kun je dinsdag 26 juli van 11:00 - 15:00 uur een echte schat komen opgraven. Het is een doorlopende activiteit en je bent er ongeveer 45 minuten mee bezig. Heb je al eens een echte schat gevonden? Edelstenen, goudklompjes en kristalen. Kosten bedragen 5,- euro.

Een schat opgraven gaat niet zomaar. Een schepje en een zeefje heb je zeker nodig én de vondst moet ook nog schoon gemaakt worden. Het is niet altijd heel duidelijk wát je gevonden hebt. Is het een edelsteen, kristal of een goudklompje? En hoeveel weegt het? De deskundige begeleiders van de vereniging Amathysta helpen je jouw schat op waarde te brengen. De edelstenen, kristallen en goud liggen verstopt in de grond. Met jouw vondsten maak je je eigen verzameling. Je krijgt je eigen gevonden schat met een certificaat mee naar huis. Een leuke en spannende activiteit voor jong en oud.

Informatie

Schatgraven is leuk voor groot en klein al vanaf 3 jaar. De activiteit start om 11:00 uur en duurt ongeveer 45 minuten. De laatste deelnemers kunnen rond 14:30 beginnen, aangezien de activiteit duurt tot 15:00 uur (kan iets uitlopen). Kosten bedragen 5,- euro. Opgave: reservering@hertenkampenkhuizen.nl of telefonisch: tel 0228-320310 en laat weten wanneer je van plan bent om te komen. Het adres is: Hertenkamp Enkhuizen, Wilhelminaplantsoen 2 te Enkhuizen.