Tennisvereniging De Drieban houdt een open toernooi

Algemeen
Tennisvereniging De Drieban in Hem is klaar voor het toernooi.
Tennisvereniging De Drieban in Hem is klaar voor het toernooi. (Foto: aangeleverd)

HEM - De poorten van Tennisvereniging De Drieban staan van zaterdag 23 juli tot en met zondag 31 juli weer open voor het Open Drieban toernooi. Alweer de 41ste editie. Iedereen die het leuk vindt om tenniswedstrijden te aanschouwen is welkom bij Tennisvereniging de Drieban, Koggeweg 45C in Hem. Aanvang: maandag t/m donderdag 18:00 uur en zaterdag en zondag 9:00 uur. Zo’n 250 deelnemers zullen de strijd met elkaar aangaan in verschillende categorieën. 

Voorzitter van TV De Drieban, Dennis Koomen, heeft er zin in. “Het park ligt er fantastisch bij dankzij de inzet van vele vrijwilligers. Ook de vrijwilligers van de toernooicommissie doen er weer alles aan om er van 23 tot en met 31 juli een mooi toernooi van te maken met vele leuke en spannende partijen. Tijdens het toernooi zullen we weer verwend worden verse appeltaart en lekkere hapjes uit eigen keuken of van onze zeer gewaardeerde sponsoren. En er is een verloting met leuke prijzen. Ook als je zelf niet meespeelt, ben je van harte welkom. We hopen op mooi weer en gezellige drukte op het park. Tot in week 30.”

Finaleweekend 

In het finaleweekend staan er naast spannende tenniswedstrijden ook andere activiteiten gepland. Vrijdag 29 juli is er volop gezelligheid op de feestavond. Op de finale, zaterdag 30 juli, staat de BBQ klaar en worden de heerlijkste hamburgers gebakken. Zondag 31 juli worden de finalewedstrijden gespeeld. Op die dag staat voor de vroege vogels vanaf 9:00 uur de koffie klaar met gratis koek voor de eerste 75 bezoekers. Arjan, Jeroen, Marjan, Ben, Micheal, Danielle en Kathy vormen samen de Open Drieban Commissie en zorgen dat het toernooi in goede banen wordt geleid.

Hoofdsponsor worden?

De activiteitenkalender van Tennisvereniging De Drieban is het hele seizoen goed gevuld. Dat is natuurlijk mede mogelijk door onze sponsors. Voor het Open Drieban Toernooi zoeken wij nog een hoofdsponsor. Heb je interesse om jouw bedrijfsnaam de komende jaren te verbinden aan een sportief en gezellige toernooi? Je bent altijd welkom voor een gesprek met de sponsorcommissie. Misschien staat jouw naam er volgend jaar bij! Interesse? Stuur een mail naar bestuur@tvdedrieban.nl. Ga voor meer informatie over de tennisvereniging naar de website: www.tvdedrieban.nl.