Optreden Toneelvereniging Plan Zuid

Algemeen
De mensen zitten weer klaar voor een nieuw toneelstuk.
De mensen zitten weer klaar voor een nieuw toneelstuk. (Foto: archief)

ENKHUIZEN - Toneelvereniging Plan Zuid is een enthousiaste club spelers welke dit jaar voor de 33e keer voor u optreedt. Zij spelen niet alleen voor buurtgenoten van Plan Zuid, maar bezoekers uit de wijde omgeving komen ook voor een avondje ontspanning. De toneelvereniging staat erom bekend hun bezoekers te verwennen met een avondje uit waarbij veelvuldig gelachen kan worden. De spelers staan te trappelen om er een doldwaze avond van te maken.

Toneelvereniging Plan Zuid betreedt op zaterdag 11 februari voor de 33e keer het toneel van de Nieuwe Doelen te Enkhuizen met een hilarisch toneelstuk. Dit jaar wordt er een klucht gespeeld van Michael Pertwee, ‘In de kast, op de kast’, een klucht in twee bedrijven. De kaarten zijn inmiddels in de verkoop bij de volgende verkooppunten:

Kaartverkoop

Kaarten à 10,- euro zijn te koop bij Johan Franx - Lange Tuinstraat 41, Ursula Klein - Admiraliteitsweg 22, bij de spelers of aan de zaal. De eerder gekochte kaarten voor de voorstelling van 2020 kunnen bij deze verkooppunten omgeruild worden t/m woensdag 1 februari. De zaal gaat 11 februari open om 19:30 uur en aanvang van het toneelstuk is 20:00 uur. Let wel op: vol is vol! Na afloop is er nog een ‘after party’.