Lentefair bij het Hertenkamp Enkhuizen

Algemeen
Kom naar de lentefair bij Hertenkamp Enkhuizen.
Kom naar de lentefair bij Hertenkamp Enkhuizen. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Er wordt een lentefair georganiseerd op het plein van Hertenkamp Enkhuizen op zondag 26 maart van 11:00 tot 16:00 uur. Iedereen is welkom.

Wederom is hier een grote variatie aan koopwaren, doorlopende kinderactiviteiten, excursies, presentaties, live muziek en een passend menu. Geheel in het teken van het seizoen vindt u diverse originele marktkramen met unieke handgemaakte producten zoals Tiffany-glass, van hout gemaakte snijplanken, schalen, tuinbeeldjes, yoga krukje en nog veel meer.

Diverse activiteiten

Naast de marktkramen worden excursies en proeverij in de natuurtuin georganiseerd, passend bij het thema ‘eetbare planten’. Voor de kinderen is er een open atelier waar ze alvast de lentebloemen in een bloempotje kunnen planten, bloemen knutselen en zadenbommen maken en Kaatje Stip is er ook van de partij. Kortom een echt lentefeest.

Informatie

Iedereen is zondag 26 maart welkom bij Hertenkamp Enkhuizen, gevestigd aan het Wilhelminaplantsoen 2, te Enkhuizen. Vergeet niet contact geld mee te nemen, want vele kramen hebben geen andere betaalmogelijkheden. Ga voor meer informatie naar: www.hertenkampenkhuizen.nl.