Haringhoppers organiseren minikermis in Nieuwe Doelen

Algemeen
Kinderen kunnen zich onder meer laten schminken tijdens de minikermis in de Nieuwe Doelen, Enkhuizen.
Kinderen kunnen zich onder meer laten schminken tijdens de minikermis in de Nieuwe Doelen, Enkhuizen. (Foto: Pixabay)

ENKHUIZEN - De Haringhoppers organiseren zondag 2 april hun jaarlijkse minikermis in de gastvrije Nieuwe Doelen. Een gezellige middag voor leden én alle inwoners van Enkhuizen van alle leeftijden.

De minikermis wordt georganiseerd om zoveel mogelijk geld op te halen voor de activiteiten van de Haringhoppers zoals de ‘Bonte middag voor senioren’, de kindermiddag ‘Enkhuizen Got Talent’, het ‘Frisfeest’ voor tieners en natuurlijk de optocht. Iedereen is welkom. De entree is gratis, maar er kan binnen spelkaarten gekocht worden voor 3,50 euro. 

Spelletjes doen

Hiermee kunnen vijf verschillende spelen gedaan worden, waaronder ballengooien, snoepdraaien en stokken vangen. Of wat te denken van het springkussen, gooi de kegel om, pittenzakken gooien, grabbelen, bibberspiraal en hoefijzer werpen. Wil je eens echt voetballen in de grote zaal van de Nieuwe Doelen, dan kun je proberen zo hard mogelijk op doel te schieten. Een snelheidsmeter meet de snelheid van je schot. En de Schminksalon is aanwezig, dus tegen betaling kunnen de kinderen prachtig geschminkt worden. Ook wordt er koffie met een huisgemaakte taart verkocht en er is een Rad van Fortuin. Bij het draaiend rad worden talloze prijzen verloot zoals taarten, worsten, koek, cadeaubonnen en voor de kinderen is er een speciale kinderloterij.

Informatie

Iedereen is zondag 2 april welkom vanaf 14:00 uur voor alle leuke activiteiten in de Nieuwe Doelen, Enkhuizen.