Voorjaarsconcert Fanfare Irene Grootebroek

Algemeen
Fanfare Irene Grootebroek speelt zaterdag 1 april in Dorpshuis de Stek.
Fanfare Irene Grootebroek speelt zaterdag 1 april in Dorpshuis de Stek. (Foto: aangeleverd)

GROOTEBROEK - Fanfare Irene Grootebroek verzorgt zaterdag 1 april haar jaarlijkse voorjaarsconcert in Dorpshuis De Stek, Op den Hoef 36 in Grootebroek. Het concert begint om 20:00 uur. Vanaf 19:30 uur zijn de deuren geopend voor publiek.

De muzikale avond zal in het teken staan van herkenbare en populaire muziek uit het verleden en het heden, maar uiteraard gaan we met elkaar ook ‘Back to the Future’. Naast het grote orkest, zullen ook de sterren van het leerlingenorkest stralen met een vernieuwd repertoire. Zij zullen zelf een aantal stukken ten gehore brengen en samen met het grote orkest voor een spetterende finale zorgen.

Loterij

Naast de muziek staan er wederom tafels vol met prijzen die gewonnen kunnen worden tijdens de loterij. Met lootjes van 1,- euro per stuk maakt u kans op mooie prijzen die ingebracht zijn door leden en regionale ondernemers. Misschien gaat u wel naar huis met een cadeaubon van Slagerij de Haan of Dirk de Wit.

Informatie

De entree bedraagt 7,50 euro voor volwassenen, jeugd tot 16 jaar heeft gratis entree. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa. In de pauze kan de bar van Dorpshuis De Stek worden genuttigd.