Oscarfilms in De Drom

Cultuur
Verschillende films die genomineerd zijn voor de Oscar van Beste Film worden 12 maart getoond in De Drom.
Verschillende films die genomineerd zijn voor de Oscar van Beste Film worden 12 maart getoond in De Drom. (Foto: Pexels)

ENKHUIZEN - Filmliefhebbers opgelet: De Drom staat op 12 maart volledig in het teken van de Oscaruitreiking. Cinema Enkhuizen vertoont op zondag 12 maart zes films die in aanmerking komen voor de Oscar van Beste Film (Best Picture).

In de nacht van 12 op 13 maart worden in Los Angeles de Oscars uitgereikt. Met uiteraard ook de felbegeerde Oscar Beste Film. Cinema Enkhuizen is Los Angeles een stapje voor en vertoont op zondag 12 maart van s ’ochtends negen tot s ’avonds half 12 maar liefst zes voor Oscar beste film genomineerde films. De mooiste films op het filmdoek van de Drom. Filmliefhebbers kunnen deze dag een eigen filmfestival beleven door meer films te gaan zien. Met uiteraard een koffie en een drankje om de filmervaringen te bespreken. 

Programma

De volgende films staan op het programma: Women Talking, EO, Tár, The Banshees of Inisherin, Everything Everywhere All at Once én The Fabelmans. Tickets bedragen 11 euro, kortingshouders 9 euro en met de Cineville-pas krijg je gratis toegang. Kaartverkoop en alle informatie over de verschillende films is te vinden op de website: www.cinemaenkhuizen.nl.