Meezingen met Popkoor Pop4You

Cultuur
Je kunt dinsdag 26 september vrijblijvend meezingen bij popkoor Pop4You.
Je kunt dinsdag 26 september vrijblijvend meezingen bij popkoor Pop4You. (Foto: Pixabay)

HOOGKARSPEL - Vind je het leuk om te zingen maar heb je nooit de stap durven nemen om je aan te melden? Grijp dan nu je kans en kom vrijblijvend op dinsdag 26 september meezingen in ons popkoor.

Op deze avond laten we je meemaken hoe een repetitie gaat en laten we je proeven van de gezellige sfeer. We zorgen ervoor dat je de liedjes die we gaan zingen op papier hebt in jouw stempartij, zodat je lekker mee kunt zingen. 

Aanmelden

Aanmelden kan via: pop4youdrechterland@gmail.com. Graag in de mail je naam en de stempartij waarbij je denkt te horen; Dames; alt, mezzosopraan, hoge sopraan of heren; bas of tenor. Mocht je nog niet weten bij welke stempartij je “hoort”, kunnen we ter plaatse kijken bij welke stempartij jij je goed voelt.  We zingen op de dinsdagen van 19.30 tot 21.45 uur in de aula van Basisschool het Kerspel, Nachtegaal 1 te Hoogkarspel.

Pop4You

Pop4You is een popkoor met zo’n 35 enthousiaste leden, ze zingen popmuziek in vijf stempartijen, van Adele en Colt Play tot Queen. Ze zingen onder leiding van dirigent John van der Schaaf, met Carin Wagenaar aan de toetsen. Tijdens optredens is er ook een gitarist en een drummer. Het popkoor treedt zo’n vier maal per jaar op. Dit kan zijn een eigen concert, op een braderie of korenfestival. Ga voor meer informatie naar: www.pop4you.nl.